Kuplakynttilä epäsymmetrinen
Kuplakynttilä epäsymmetrinen

Kuplakynttilä epäsymmetrinen

6,00 €
sis. 0 % ALV
100% soijavahasta tehty kynttilä

Soijavahasta tehty kynttilä.

Koko : 6cm x 6cm x 4cm

Paino: 110g


Mikäli toivot värivariaatiota vaihtoehtojen ulkopuolella, laita viestiä vaikka Instassa niin katsotaan!


Tietoa soijavahasta

Soijavaha on 100% luonnontuote, ja se on valmistettu ilman eläintestausta tai mitään eläinperäisiä ainesosia. Se on näin ollen myös vegaaninen, luonnonmukainen ja täysin biohajoava.

Koska soijavaha on täysin luonnollinen tuote, sen ominaisuuksiin kuuluu ajan kanssa myös pinnan huurtuminen. Se ei kuitenkaan vaikuta palamiseen.

Soijavahakynttilän palamisaika riippuu hyvin paljolti astiasta jossa sitä poltetaan, sekä siitä, kauanko kynttilää poltetaan kerrallaan.

Soijavaha ei myöskään häviä taivaan tuuliin poltettaessa, vaan sulaa ja voidaan halutessa käyttää uudestaankin. Muista aina polttaa soijavahakynttilää palamattomalla alustalla, suosittelen reunallista, taikka isoa lautasta. Älä polta kynttilöitä myöskään liian lähellä toisiaan.

Jäähdyttyään vahan voi kierrättää biojätteenä, tai jämät huuhtoa kuumalla vedellä irti astiasta.


Tietoa tuotteistani

Kaikki tuotteeni ovat (ainakin lähes) alusta loppuun itse käsin tehtyjä. Tämä kannattaa ottaa huomioon tuotteita tilatessa; esim. väri saattaa jonkin verran vaihdella tuotteesta riippuen. Kaikkiin tuotteisiini hyödynnän mahdollisimman paljon kierrätystä ja uusiomateriaaleja, niin luonnonmukaisesti kuin mahdollista.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.