Sopimusehdot


Pullanketo 3280494-3

Hyväntoivonkatu 4

00220 Helsinki

0456396523

pullanketo@outlook.comTOIMITUS


Toimitusmaksu on 4,90e/tilaus Postin seurattavalla paketilla. Tuotteet lähetetään viipymättä niiden valmistuttua, noin 2-5 arkipäivän kuluessa. Mikäli tarvitset kiireellisempää toimitusta, ota yhteyttä.

Mikäli haluat noutaa tuotteet luotani Helsingin Jätkäsaaresta, valitse toimitustavaksi "Nouto Jätkäsaaresta 0,00€" niin sovitaan noudosta viestein. Nouto on kuitenkin saatava sovittua 14 arkipäivän kuluessa.PALAUTUS JA PERUUTUS


Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen postikulut asiakas maksaa itse. Mikäli haluat palauttaa koko tilauksesi, maksu palautetaan sillä maksutavalla jolla se on alun perin suoritettu.

Palautusoikeus ei koske kustomoituja, eli asiakkaan toiveista tehtyjä tuotteita eikä yksittäiskappaleena ostettuja tuotteita.

Palautusoikeus ei koske käytettyjä, likaantuneita tai toimituksen jälkeen rikkoutuneita tuotteita.

Pakkaathan palautettavan tuotteen asianmukaisesti ja mielellään alkuperäiseen pakkaukseen; matkalla särkynyt tai vaurioitunut tuote on lähettäjän vastuulla!

Tuotteen ostohintaa ei palauteta, ellei tuote ole alkuperäisessä kunnossa. Otathan ennen palautusta yhteyttä sähköpostilla tai muuta kautta.

Jos saat särkyneen tai matalalaatuisen tuotteen se korvataan uudella vastaavalla tuotteella tai rahanpalautuksena.


MAKSU


Toistaiseksi käytössä olevat maksutavat ovat Mobilepay sekä tilisiirto. Tuotteet lähetetään maksusuorituksen jälkeen